Ресторан в Солочині "Ельдорадо" – це вишуканий інтер’єр, ретельно продумане меню та обслуговування європейського рівня. Пропонуємо триразове комплексне харчування, залу для проведення урочистих заходів, столики для романтичного побачення чи родинного обіду.
Графік роботи ресторану – з 9:00 до 22:00.
Інтер’єр закладу виконаний у теплих пастельних тонах. Стіни прикрашені декоративними елементами "під камінь", штори й скатертини – елегантними орнаментами. Натуральні матеріали, використані в дизайні зали, дарують відчуття затишку та комфорту. Столики можна зсувати в один ряд і розсувати, що дає змогу зручно розмістити до 40 осіб.
Для Вас ми створили вишуканий інтер'єр в теплих тонах. Талановиті та досвідчені кухарі порадують Вас різноманітними вишуканими стравами закарпатської та європейської кухні.
Меню ресторану "Ельдорадо" в Солочині складається з найкращих страв європейської та закарпатської кухні. У нас Ви знайдете смачнющий бограч, ситний човленд, фірмовий гуцульський банош. Якщо Ви ще не знайомі з закарпатськими кулінарними шедеврами, саме час відкрити для себе ці незвичні смакові поєднання.
МЕНЮ:
Готуємо за традиційними рецептами, використовуючи виключно натуральні інгредієнти. Закупки на кухню ресторану здійснюються щодня, тому їжа завжди готується зі свіжих продуктів.
Комплексне харчування в "Ельдорадо" складається зі сніданку, обіду та вечері. На кожний день тижня є своє меню з великою кількістю зелені та овочів. Уранці завжди подається йогурт, ввечері – фрукти. Ви щодня отримуєте здорову смачну їжу, яку готують професійні кухарі. Вартість для гостей, що проживають на базі відпочинку: сніданок та обід – 350 грн, триразове харчування – 500 грн на день.
У нашому ресторані Ви зможете спробувати домашні вина від "Союзу приватних виноградарів і виноробів Закарпаття". Є червоні та білі сорти, які здивують Вас своїм багатим букетом. У нашому регіоні благодатні кліматичні умови для розвитку виноробства, саме тому закарпатські вина популярні в усій Україні.
Також у барі є широкий асортимент різноманітних алкогольних і безалкогольних напоїв, які гармонійно доповнять будь-які страви.
Персонал ресторану "Ельдорадо" уважний і ввічливий. Офіціанти добре знають меню й готові допомогти з вибором страв. Так само й щодо винної карти: наші працівники розкажуть про особливості того чи іншого сорту, підберуть напій під замовлені страви.
Цінова політика ресторану "Ельдорадо" досить демократична. Кожний гість зможе спробувати будь-які смаколики від шеф-кухаря.
Закарпатська кухня:
У закарпатській народній кулінарії овочі й зелень використаються в більших масштабах для готування блюд, закусок і гарнірів. Більшість із них мають більшу живильну, смакову й дієтичну цінність, технологічний спосіб готування носить оригінальний народний характер.
10 найкращих Закарпатських страв:
Бограч:
Бограч – традиційна страва угорської кухні, без якої важко уявити закарпатський відпочинок на природі (принаймні в наших краях). Без нього не обходяться дні народження, виїзди з ночівлею, масові гуляння, фестивалі і т.п. Ця страва схожа на гуляш, приготується з м'яса, солодкого перцю, меленої паприки, помідорів, картоплі, моркви та спецій. На стіл подається гарячою.
Човлент:
Склад: яловичина, сало, сіль, квасоля, крупа перлова, цибуля, морква, жир, томат-пюре, бульйон, перець чорний мелений, жир, часник, зелень петрушки.
Попрікашка з телятини або свинини:
Склад: телятина або свинина, жир, цибуля, перець червоний мелений солодкий, перець свіжий солодкий, помідори свіжі, вода, сіль, сметана, борошно, часник, зелень петрушки.
Лоці-печеня:
Склад: свинина, сіль, перець чорний мелений, часник, цибуля, смалець, зелень петрушки.
Гуцульський банош:
Традиційно банош, як і бринзу, мають готувати лише чоловіки, бо вівчарство і все, що з ним зв’язано, – у гуцулів справа виключно чоловіча. Тому будь-який гуцул Вам підтвердить, що те, що подають в ресторанах, барах чи кафе, або готують вдома на плиті, називати баношем важко. Справжній банош обов'язково готують на вогнищі, щоб димом пропах.
Гуцульська бринза:
Гуцульська бринза – сичужний розсільний сир з овечого, коров'ячого або козячого молока. Це інгредієнт для багатьох страв, які давно популярні в Україні. Наприклад, бринзою заправляється картопля та салати, готуються вареники та галушки, кулеша (токана) з мачанкою, кулеша-перекладинка та інші смачні страви.
Боб-гуляш:
Боб-гуляш (угор. Babgulyas) – традиційна перша страва угорської кухні з м'яса, копченостей, квасолі, картоплі, солодкого перцю, паприки та спецій.
Торгоня:
Склад: борошно, яйця, жир, цибуля, перець червоний мелений солодкий, перець свіжий солодкий, помідори свіжі, сіль, зелень петрушки або кропу, вода.
Рокот-крумплі:
Склад: картопля "в мундирі" середнього розміру, відварені яйця,копчена якісна ковбаса, сметана, майонез, сіль, перець, вершкове масло (при бажанні).
Лечо:
Склад: перець солодкий свіжий, помідори свіжі, цибуля, смалець або сало копчене, яйце або ковбаса напівкопчена, сіль, перець червоний мелений.