База відпочинку ЕЛЬДОРАДО
Закарпатська обл., Свалявський р-н,
с. Солочин, ур. "Біласовиця", 270/270а

hotel_eldorado@ukr.net

 

 Ресторан "Ельдорадо"


   Ресторан "Ельдорадо" – це вишуканий інтер’єр, ретельно продумане меню та обслуговування європейського рівня. Пропонуємо триразове комплексне харчування, залу для проведення урочистих заходів, столики для романтичного побачення чи родинного обіду.
   Графік роботи ресторану – з 9:00 до 22:00.
   Інтер’єр закладу виконаний у теплих пастельних тонах. Стіни прикрашені декоративними елементами "під камінь", штори й скатертини – елегантними орнаментами. Натуральні матеріали, використані в дизайні зали, дарують відчуття затишку та комфорту. Столики можна зсувати в один ряд і розсувати, що дає змогу зручно розмістити до 40 осіб.
   Для Вас ми створили вишуканий інтер'єр в теплих тонах. Талановиті та досвідчені кухарі порадують Вас різноманітними вишуканими стравами закарпатської та європейської кухні.

Кухня і бар

   Меню ресторану "Ельдорадо" складається з найкращих страв європейської та закарпатської кухні. У нас Ви знайдете смачнющий бограч, ситний човленд, фірмовий гуцульський банош. Якщо Ви ще не знайомі з закарпатськими кулінарними шедеврами, саме час відкрити для себе ці незвичні смакові поєднання.
   Готуємо за традиційними рецептами, використовуючи виключно натуральні інгредієнти. Закупки на кухню ресторану здійснюються щодня, тому їжа завжди готується зі свіжих продуктів.
   Комплексне харчування в "Ельдорадо" складається зі сніданку, обіду та вечері. На кожний день тижня є своє меню з великою кількістю зелені та овочів. Уранці завжди подається йогурт, ввечері – фрукти. Ви щодня отримуєте здорову смачну їжу, яку готують професійні кухарі. Вартість для гостей, що проживають на базі відпочинку: сніданок та обід – 200 грн, триразове харчування – 250 грн на день.
   У нашому ресторані Ви зможете спробувати домашні вина від "Союзу приватних виноградарів і виноробів Закарпаття". Є червоні та білі сорти, які здивують Вас своїм багатим букетом. У нашому регіоні благодатні кліматичні умови для розвитку виноробства, саме тому закарпатські вина популярні в усій Україні.
   Також у барі є широкий асортимент різноманітних алкогольних і безалкогольних напоїв, які гармонійно доповнять будь-які страви.

Обслуговування

   Персонал ресторану "Ельдорадо" уважний і ввічливий. Офіціанти добре знають меню й готові допомогти з вибором страв. Так само й щодо винної карти: наші працівники розкажуть про особливості того чи іншого сорту, підберуть напій під замовлені страви.
   Цінова політика ресторану "Ельдорадо" досить демократична. Кожний гість зможе спробувати будь-які смаколики від шеф-кухаря.

                   Фотогалерея                    Комплексне харчування
                        Фотогалерея                                  Комплексне харчування
     
  
Закарпатська кухня:

   У закарпатській народній кулінарії овочі й зелень використаються в більших масштабах для готування блюд, закусок і гарнірів. Більшість із них мають більшу живильну, смакову й дієтичну цінність, технологічний спосіб готування носить оригінальний народний характер.

10 найкращих Закарпатських страв:

Бограч:

 Бограч – традиційна страва угорської кухні, без якої важко уявити закарпатський   відпочинок на природі (принаймні в наших краях). Без нього не обходяться дні народження, виїзди з ночівлею, масові гуляння, фестивалі і т.п. Ця страва схожа на гуляш, приготується з м'яса, солодкого перцю, меленої паприки, помідорів, картоплі, моркви та спецій. На стіл подається гарячою.

Човлент:

Склад: яловичина, сало, сіль, квасоля, крупа перлова, цибуля, морква, жир, томат-пюре, бульйон, перець чорний мелений, жир, часник, зелень петруш­ки.

 

Попрікашка з телятини або свинини:

Склад: телятина або свинина, жир, цибуля, перець червоний мелений со­лодкий, перець свіжий солодкий, помідори свіжі, вода, сіль, сметана, борошно, часник, зелень петрушки.

 

Лоці-печеня:

Склад: свинина, сіль, перець чорний мелений, часник, цибуля, сма­лець, зелень петрушки.

 

Гуцульський банош:

Традиційно банош, як і бринзу, мають готувати лише чоловіки, бо вівчарство і все, що з ним зв’язано, — у гуцулів справа виключно чоловіча.  Тому будь-який гуцул Вам підтвердить, що те, що подають в ресторанах, барах чи кафе, або готують вдома на плиті, називати баношем важко. Справжній банош обов'язково готують на вогнищі, щоб димом пропах.

Гуцульська бринза:

Гуцульська бринза - сичужний розсільний сир з овечого, коров'ячого або козячого молока. Це інгредієнт для багатьох страв, які давно популярні в Україні. Наприклад, бринзою заправляється картопля та салати, готуються вареники та галушки, кулеша (токана) з мачанкою, кулеша-перекладинка та інші смачні страви.

Боб-гуляш:

Боб-гуляш (угор. Babgulyas) — традиційна перша страва угорської кухні з м'яса, копченостей, квасолі, картоплі, солодкого перцю, паприки та спецій.

 

 

Торгоня:

Склад: борошно, яйця, жир, цибу­ля, перець червоний мелений солодкий, перець свіжий со­лодкий, помідори свіжі, сіль, зелень петрушки або кро­пу, вода.

 

Рокот-крумплі:

Склад: картопля "в мундирі" середнього розміру, відварені яйця,копчена якісна ковбаса , сметана, майонез, сіль, перець, вершкове масло (при бажанні).

 

 

 Склад: картопля "в мундирі" середнього розміру, відварені яйця,
копчена якісна ковбаса , сметана, майонез, сіль, перець, вершкове масло (при бажанні)
Лечо:
Склад: перець солодкий свіжий, помідори свіжі, цибуля, смалець або сало копчене, яйце або ковбаса напівкопчена, сіль, перець червоний мелений.



 

Забронювати онлайн
Заїзд :
Виїзд :
.


 


Закарпатська обл.
Свалявський р-н, с. Солочин,
ур. "Біласовиця", 270/270а


тел./факс: +38 (03133) 3-25-45
моб.тел: +38 (050) 171-77-43;
+38 (097) 476-30-01


hotel_eldorado@ukr.net