БАЗА ВІДПОЧИНКУ    
ЕЛЬДОРАДО
 
 
 













Контакти

Закарпатська обл.
Свалявський р-н, с. Солочин,
ур. "Біласовиця", 270/270а

hotel_eldorado@ukr.net
 050 171 77 43;
097 476 30 01;

тел./факс : +38 (03133) 3-25-45

 


 

                                Ресторан "Ельдорадо"

   Для Вас ми з радістю можемо запропонувати широкий вибір страв закарпатської та європейської кухні. Наш ресторан розрахований на 40 осіб, які можуть зручно розташуватися і відсвяткувати святковий захід у вишуканій атмосфері затишку і комфорту.

   Ресторан «Ельдорадо» — це місце натхнення, де можна за обідом провести ділові перемовини, в романтичній та затишній атмосфері повечеряти, провести презентацію, фуршет чи банкет.

   Для вас ми створили вишуканий інтер'єр в теплих тонах. Талановиті та досвідчені кухарі порадують вас різноманітними вишуканими стравами закарпатської та європейської кухні.

   Кваліфікований персонал запропонує вам якісне обслуговування та допоможе у виборі солідної колекції вин та алкогольних напоїв. Завдяки гнучкій ціновій політиці наші гості можуть насолодитись шедеврами кулінарної фантазії шеф-куфаря.

   А ще рекомендуємо скуштувати різноманітні десерти та насолодитися неповторним смаком домашніх вин (від "СПІЛКИ ПРИВАТНИХ ВИНОГРАДАРІВ ТА ВИНОРОБІВ ЗАКАРПАТТЯ"). Поєднання відмінної кухні та затишної атмосфери ресторану зробить Ваш відпочинок з друзями або коханою людиною незабутнім.
                   Фотогалерея                    Комплексне харчування
                               Фотогалерея                                      Комплексне харчування
     
  
Закарпатська кухня:

   У закарпатській народній кулінарії овочі й зелень використаються в більших масштабах для готування блюд, закусок і гарнірів. Більшість із них мають більшу живильну, смакову й дієтичну цінність, технологічний спосіб готування носить оригінальний народний характер.

10 найкращих Закарпатських страв:

Бограч:

 Бограч – страва без якої важко уявити закарпатський   відпочинок на природі (по крайній мірі в наших краях). Без нього не обходяться день народження, ночовки, масові гуляння, фестивалі, тощо. Якщо "прогуглити" слово бограч і подивитись наприклад у вікіпедії що воно таке, то стає ясно що це « гуляш приготований із м'яса, солодкого перцю, меленої паприки, помідорів, картоплі, моркви та спецій; страваугорської кухні».

Човлент:

Склад: яловичина, сало, сіль, квасоля, крупа перлова, цибуля, морква, жир, томат-пюре, бульйон, перець чорний мелений, жир, часник, зелень петруш­ки.

 

Попрікашка з телятини або свинини:

Склад: телятина або свинина, жир, цибуля, перець червоний мелений со­лодкий, перець свіжий солодкий, помідори свіжі, вода, сіль, сметана, борошно, часник, зелень петрушки.

 

Лоці-печеня:

Склад: свинина, сіль, перець чорний мелений, часник, цибуля, сма­лець, зелень петрушки.

 

Гуцульський банош:

За гуцульськими традиціями банош як і бринзу споконвіку готують виключно чоловіки, бо вівчарство і все, що з ним зв’язано, — справа чоловіча.  Як кажуть гуцули: той банош, що подають в ресторанах,кафе  або барах, те, що готують вдома на плиті, називати баношем важко. Бо ж справжній банош готують на вогні, щоб димом пропах.

Гуцульська бринза:

Гуцульська бринза - це дуже смачна та поживна їжа, яку полюбляють не тільки корінні Гуцули, але й багато Українців. Хто-ж не чув про  вареники чи галушки з бринзею, кулеші (токана) з мачанкою, кулешу перекладинку та ще багато інших смачних страв. В меню багатьох ресторанів, обовязково знайдеться кулеша перекладинка чи картопля з бринзою, а можливо й салат заправлений бринзою.

Боб-гуляш:

Боб-гуляш (угор. Babgulyas) — традиційна перша страва угорської кухні з м'яса, копченостей, квасолі, картоплі, солодкого перцю, паприки та спецій.

 

 

Торгоня:

Склад: борошно, яйця, жир, цибу­ля, перець червоний мелений солодкий, перець свіжий со­лодкий, помідори свіжі, сіль, зелень петрушки або кро­пу, вода.

 

Рокот-крумплі:

Склад: Картопля "в мундирі" середнього розміру, відварені яйця,копчена якісна ковбаса , сметана, майонез, сіль, перець, вершкове масло (при бажанні).

 

 

 Склад: Картопля "в мундирі" середнього розміру, відварені яйця,
копчена якісна ковбаса , сметана, майонез, сіль, перець, вершкове масло (при бажанні)
Лечо:
Склад: Перець солодкий свіжий, помідори свіжі, цибуля, смалець або сало копчене, яйце або ковбаса напівкопчена, сіль, перець червоний мелений.



   

 
 

© ELDORADO       Created by - CrafIT.com

Рейтинг туристических сайтов Украины. Відображено число відвідувачів сьогодні, середнє число відвідувачів за добу, оцінка сайту